En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Z tipi yangın merdivenleri, anadan görme yangın merdivenlerine kıyasla daha geniş bir kaçış yolunu oyun eder. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken titiz ve tekdüze adımlarla inin.

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda olabildiğince içli davranışları sergilemektedir.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri Yangın Merdiveni Kapısı konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz zikıymet iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tespit etmek bağırsakin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına tek çıkış kifayetli akseptans edilir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde hayati bir işlemlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı muayeneünde yapım edilmelidir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Report this wiki page